12 HAZİRAN 2013

22 Mart Cuma günü Gümüşhane İli ve İlçeleri Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneğinin (GÜYAD) Ümraniye Haldun Alagaş Spor Kompleksinde  gerçekleştirilen   programa  Odamızı   temsilen  Yönetim  Kurulu  Başkanımız İsmail AKÇAY katıldı.

GÜYAD Gümüşhaneliler Derneğinin düzenlediği Gümüşhane’nin 95. Kurtuluş Yıl Dönümü töreni ile Gümüşhane İli ve İlçeleri Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği’nin (GÜYAD) 25 yıl kutlama programına katıldı.

Hemşerilerimizin yoğun ilgi gösterdiği gecede birlik, beraberlik yardımlaşma ve dayanışma mesajı verildi. Siyaset ve iş dünyasından çok sayıda katılım gerçekleştirildi.

GÜYAD Başkanı Tahsin SÖĞÜT ve Yönetim Kurulu başarılı bir organizasyon gerçekleştirerek misafirlerle ayrı ayrı ilgilendiler. Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası ve kendi adıma kendilerini tebrik ediyorum.

İstanbul Programı kapsamında Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf MAYDA ile birlikte Süleymaniye Cami külliyesinde bulunan Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi’nin kabrini ziyaret eden İsmail AKÇAY İstanbul Gümüşhane İli Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Derneğini ziyaret ederek Gümüşhane’ye sağlanan teşviklerin yatırımcılara sağladığı avantajlar anlatılarak İşadamlarını yatırım için Gümüşhane’ye davet ettiler.

Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Hacı ÖZTÜRK ve Yönetim Kurulu Üyeleri de kısa sürede organize olarak Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf MAYDA ve Şahsıma gösterdikleri başarılı organizasyon ve alakadan dolayı Dernek Yönetim Kurulu üyeleri nezdinde tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum.

GÜMÜŞHANE TICARET VE SANAYI ODASI YÖNETIM KURULU BAŞKANI İSTANBUL ÜMRANIYE HALDUN ALAGAŞ SPOR KOMPLEKSINDE GERÇEKLEŞTIRILEN GÜMÜŞHANE’NIN 95. KURTULUŞ YILDÖNÜMÜ TÖRENINE KATILDI. GÜMÜŞHANE TICARET VE SANAYI ODASI YÖNETIM KURULU BAŞKANI İSTANBUL ÜMRANIYE HALDUN ALAGAŞ SPOR KOMPLEKSINDE GERÇEKLEŞTIRILEN GÜMÜŞHANE’NIN 95. KURTULUŞ YILDÖNÜMÜ TÖRENINE KATILDI. GÜMÜŞHANE TICARET VE SANAYI ODASI YÖNETIM KURULU BAŞKANI İSTANBUL ÜMRANIYE HALDUN ALAGAŞ SPOR KOMPLEKSINDE GERÇEKLEŞTIRILEN GÜMÜŞHANE’NIN 95. KURTULUŞ YILDÖNÜMÜ TÖRENINE KATILDI. GÜMÜŞHANE TICARET VE SANAYI ODASI YÖNETIM KURULU BAŞKANI İSTANBUL ÜMRANIYE HALDUN ALAGAŞ SPOR KOMPLEKSINDE GERÇEKLEŞTIRILEN GÜMÜŞHANE’NIN 95. KURTULUŞ YILDÖNÜMÜ TÖRENINE KATILDI.